Референции

 

Димитър Александров, управител агенция "Скай Лайнс"

Привлече ни най-вече желанието на ИНТЕРПРЕД да сътрудничи за повишаване на информираността и образователната активност на младите хора. В това отношение целите ни се препокриха и открихме в тях един традиционен партньор!

Защо избрахте ИНТЕРПРЕД-СТЦ София за Ваш партньор? 

Събитието „ДНИ НА ИТАЛИАНСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ 2013” организираме за втора поредна година в ИНТЕРПРЕД, защото имаме прекрасни впечатления от сътрудничеството си с тях. 

Сред служителите в сградата има много родители, които проявяват интерес към образователните програми в Италия. Също така добри референции за университетите може да се получат от представителството на италианския бизнес „Конфиндустрия България“, които са позиционирани в ИНТЕРПРЕД.

Кои са предимствата на ИНТЕРПРЕД-СТЦ София като място за Вашето събитие?

Освен с добра локация, ИНТЕРПРЕД Световен търговски център привлече вниманието ни с професионален събитиен и фасилити мениджмънт.

Сградата има всички условия за провеждане на изложбени  и конферентни събития.  


Мартин Попов, управител Interactive share

"Организацията на семинарите, които провеждаме, изискват надежден партньор. Такъв партньор ние откриваме в Интерпред "


Светозар Петрв, Managing Director Job TigerСветозар Петрв, Managing Director Job Tiger

 "ИНТЕРПРЕД за мен е по-скоро партньор в организацията, отколкото просто доставчик на услуги и наемодател"

Защо избрахте ИНТЕРПРЕД-СТЦ София за Ваш партньор? 

Причините са доста, но основните са добрата локация, отличните условия и главно - отзивчивостта на колегите в Интерпред. Усещането е повече за партньор в организацията, отколкото за доставчик или наемодател.  

Кои са предимствата на ИНТЕРПРЕД-СТЦ София като място за Вашето събитие?

Оснавните предимства са добрата локация до станция на метрото, огромния пракинг на разположение, както и, разбира се, отличните условия в Интерпред.


Елена Маринова, управител Елена Маринова, управител "Мусала Софт"

Защо избрахте ИНТЕРПРЕД-СТЦ София за Ваш партньор?

Офисът на софтуерна компания Мусала Софт е в сградата ИНТЕРПРЕД-СТЦ, София от 2003г. От дългогодишното „съжителство“ произтичат много общи идеи и инициативи за социално отговорно и „зелено“ корпоративно поведение – разделно събиране на отпадъци и батерии, рециклиране, енергийна ефективност, благотворителни каузи, изложби и дори „Чадър назаем“:

ИНТЕРПРЕД е наистина не само наш наемодател, но и партньор.

Кои са предимствата на ИНТЕРПРЕД-СТЦ София като място за Вашето събитие?

Мусала Софт е голяма и динамична компания, инвестираме много в развитие и повишаване на технологичната експертиза на служителите си и трансфер на знания. Затова най-често използваме залите на ИНТЕРПРЕД за вътрешнофирмени обучения и срещи, които изискват пространство извън офисите ни. Залите в ИНТЕРПРЕД-СТЦ предоставят релевантни на нуждите ни разнообразен капацитет, вариации на интериорна подредба и най-важното - висока техническа обезпеченост. Използваме и допълнителни услуги като кетъринг например. Срещаме разбиране и отзивчивост от персонала на ИНТЕРПРЕД за специфични наши изисквания.