Събития

11

11.2017

Естетика, функция и оклузия. От ендодонтията до тоталното протезиране

В рамките на семинара на 10-11 ноември ще се проведе двудневен практически курс за зъболекари и зъботехници с д-р Кирил Динов и Клаудио Нанини на тема „Функционално-естетична рехабилитация – елементи и детайли”

Прочети повече

09

11.2017

НЛП България

НЛП ПРАКТИК, изработен от НЛП БЪЛГАРИЯ, представлява първо ниво на специализация в Невро-лингвистичното програмиране, сертифицирано от Ричард Бандлър и Обществото по НЛП.

Прочети повече

26

10.2017

Social Media Insights

24 октомври 2017 г., ИНТЕРПРЕД-СТЦ София, Зала София Oсновни теми на обучението 1. Как да използваме видео маркетинг за развитие на бизнеса ни? 2. Как да станем инфлуенсъри в определена ниша? Техники на маркетинга на влиянието 3. Social Media Storytelling за Инстаграм, Фейсбук и Снапчат 4. Facebook marketing – актуални маркетинг тенденции Лектор: Дан Кноултън, KPS Digital...

Прочети повече

24

10.2017

Уъркшоп “Практическо приложение на новия Регламент за защита на лични данни”

24 октомври 2017 г., ИНТЕРПРЕД-СТЦ София, Зала София Германо-Българската индустриално-търговска камара организира съвместно с международната адвокатска кантора CMS и LIREX, водеща ИТ компания в България, уъркшоп на тема “Практическо приложение на новия Регламент за защита на лични данни”. На събитието, което ще се проведе с участието на Комисията за защита на личните данни, ще бъдат представени...

Прочети повече

19

10.2017

12-та международната конференция „Фасилити мениджмънт: Реализация в България“

На нея ще вземат участие български и европейски експерти в областта на фасилити мениджмънта, които ще представят добри практики от български и европейски компании.

Прочети повече