Събития

26

10.2017

Social Media Insights

24 октомври 2017 г., ИНТЕРПРЕД-СТЦ София, Зала София Oсновни теми на обучението 1. Как да използваме видео маркетинг за развитие на бизнеса ни? 2. Как да станем инфлуенсъри в определена ниша? Техники на маркетинга на влиянието 3. Social Media Storytelling за Инстаграм, Фейсбук и Снапчат 4. Facebook marketing – актуални маркетинг тенденции Лектор: Дан Кноултън, KPS Digital...

Прочети повече

24

10.2017

Уъркшоп “Практическо приложение на новия Регламент за защита на лични данни”

24 октомври 2017 г., ИНТЕРПРЕД-СТЦ София, Зала София Германо-Българската индустриално-търговска камара организира съвместно с международната адвокатска кантора CMS и LIREX, водеща ИТ компания в България, уъркшоп на тема “Практическо приложение на новия Регламент за защита на лични данни”. На събитието, което ще се проведе с участието на Комисията за защита на личните данни, ще бъдат представени...

Прочети повече

19

10.2017

12-та международната конференция „Фасилити мениджмънт: Реализация в България“

На нея ще вземат участие български и европейски експерти в областта на фасилити мениджмънта, които ще представят добри практики от български и европейски компании.

Прочети повече

14

10.2017

Изложение „ДНИ НА ИТАЛИАНСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ 2017”

В рамките на изложението ще имате възможността да се срещнете и да разговаряте лично с представители на водещи университети в Италия.

Прочети повече

12

10.2017

Дни на кариерата 2017: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг – София

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, с подкрепата на TeleTech Europe и iCard Careers. Организационен партньор на събитието е INTERPRED WTC Sofia.

Прочети повече